De duurste huizen ter wereld 

De duurste huizen ter wereld zijn voor de meesten van ons een droomhuis. Ze bevinden zich vaak op prestigieuze locaties, zoals kuststeden of chique wijken, en bieden een spectaculair uitzicht en onvoorstelbare luxe. Ontdek in dit artikel wat de duurste huizen ter wereld zijn!

De duurste huizen ter wereld

De 5 duurste huizen ter wereld

Bent u op zoek naar een koop– of huurwoning en voelt u zich aangetrokken tot luxe woningen? Hier zijn de 5 duurste huizen ter wereld : 

Antilia toren – India

Antilia, in Mumbai, India, is het duurste huis ter wereld. Het is eigendom van Mukesh Ambani, CEO van Reliance Industries, en is gewaardeerd op meer dan 1 miljard dollar. Het huis met 27 verdiepingen is een waar kunstwerk, met hangende tuinen, zwembaden en panoramische terrassen. Het omvat ook een bioscoop, een danszaal en een fitnessruimte van 2.000 vierkante meter.

Villa Leopolda – Frankrijk

Villa Leopolda in Frankrijk is het op één na duurste huis ter wereld. Het werd gebouwd voor koning Leopold II van België en werd getaxeerd op 750 miljoen dollar. De villa van 11 hectare, gelegen aan de Franse Rivièra, biedt een prachtig uitzicht op zee en omvat een exotische tuin, een zwembad en een privé-golfbaan.

Copper Beech Farm – USA

Copper Beech Farm in Connecticut, VS, is het op twee na duurste huis ter wereld. Het is getaxeerd op 190 miljoen dollar en is eigendom van Paul Tudor Jones, een beroemde handelaar. Het huis van 12 hectare omvat een verwarmd zwembad, een tennisbaan en een golfbaan.

Fleur de Lys – Verenigde Staten

Fleur de Lys in Los Angeles, VS, is het vierde duurste huis ter wereld. Het is getaxeerd op 125 miljoen dollar en is eigendom van Mariah Carey, een beroemde zangeres. Het huis van 12.000 vierkante meter heeft een binnenzwembad, een bioscoopzaal en een spa. 

The Manor – USA

The Manor, in Los Angeles, VS, is het vijfde duurste huis ter wereld. Het is gewaardeerd op 120 miljoen dollar en is eigendom van Aaron Spelling, een beroemde televisieproducent. Het huis van 56.000 vierkante meter bevat een bowlingbaan, een fitnessruimte en een kapsalon.